19 Aralık 2009 Cumartesi

Pasta Şehri Yeni Yıl Kurabiyeleri - 2010 butik kurabiye tasarımı

Kurabiye tasarımları bitmesine rağmen bir türlü yayınlayamadım tamamını ama tüm kurabiyeler gönderildi. Toplu olarak kalan tüm setleri yayınlıyorum...

Yeniyıl kurabiyeleri set " Gece mavisi "
Toplam 10 adet kurabiyeden oluşmaktadır.  Klasik seçimlerin dışına çıkmak isteyenler için tasarlandı.
Tasarladığım yılbaşı kurabiyeleri içinde favorim olan set kesinlikle bu. Gölgelendirmelerle farklı bir çalışma stili kullandım.




Yeniyıl kurabiyeleri set  "melekler "

Yılbaşının simgelerinden olan melekleri kullanarak yine farklı ama neşeli bir seçenek oluşturdum.
Bu kurabiyeleri sevgili GeCe'ye teşekkür kurabiyeleri olarak yolladım. Bu kurabiyelere bir de onun sayfasından ve fotoğraflarından bakmanızı tavsiye ederim. Fotoğrafları görünce bu konuda ne kadar çaresiz ve bilgisiz olduğumu bir kez daha anladım.



Yeni Yıl kurabiyeleri set " kırmızı-beyaz ". Yine zencefil-tarçın ile hazırlandı. Toplam 8 adet kurabiyeden oluşmaktadır.



Yeni yıl kurabiyeleri set " noel " .
10 adet büyük boy kurabiyeden oluşmaktadır. Fotoğraf kalitesi çok düşük maalesef. Yakın planlar ile detayları görebilirsiniz.









Yeni yıl kurabiyeleri set "yeşil mini ".
Bu set mini set olarak tasarlandı. Toplam 6 adet zencefilli -tarçınlı kurabiyeden oluşmaktadır.


Yeni yıl kurabiyeleri set " Kardan Adam "
6 adet kardan adamdan oluşan set, kardan adam temalı sepet ile sunulmaktadır.



Yeni yıl kurabiyesi " tebrik kartı "





Yeni yıl kurabiyeleri set "Klasik ekoseli "









Sizler için hazırladığım 8 farklı set yada seçiminiz ile oluşturacağınız kendi setiniz, tek tek poşetlenerek özenle seçilmiş temaya uygun kutularda, meyve sepetinde yada yılbaşı temalı porselen kaselerde teslim edilmektedir.

Dilediğiniz lezzette, katkısız, sağlıklı, "gerçek ev yapımı " ve size özel tasarlanmış kurabiyeler ve pastalar; yeni yılda sevdiklerinize özel olduklarını hissettirmenin en tatlı yolu...

Pasta teslimatı sadece Ankara için geçerlidir.
Kurabiye ve cupcakeler tüm Türkiyeye ulaştırılmaktadır.
Sipariş bitim tarihi yoğunluğa göre belirlenecektir. Şuan itibari ile 27 aralık sonrası pasta siparişi kabul edilememektedir.


Tel: 0-505-2255065


15 Aralık 2009 Salı

Yılbaşı Kurabiyeleri 2010

Yeni yıl için tasarladığım kurabiye setlerinin ilki 10 adet kurabiyeden oluşan " ekoseli klasik set "
Yılbaşına özel zencefil-muskat ve tarçın aroması ile tatlandırılmış tereyağ bazlı kurabiyeler, ev yapımı vanilyalı şeker hamuru ile süslenerek herbiri tek tek poşetlenip özenle seçilmiş kutularla teslim edilmektedir.
Dilerseniz damak tadınıza uygun olarak kurabiyeleriniz; vanilyalı, kakaolu, zencefil-karanfil-pekmezli, portakallı, limonlu, portakal-tarçın, romlu, antepfıstığı yada fındıklı olarak hazırlanabilir.
Türkiye'nin her yerine kargo ile ulaştırılmaktadır.



14 Aralık 2009 Pazartesi

Yeni Yıl Kurabiyeleri, yılbaşı için farklı bir hediye




Yeni yıl/yılbaşı hediyesi için farklı ve cazip bir seçenek kurabiyeden oluşan bir yılbaşı tebrik kartı...
Hem eskiden bayramlarda, yılbaşında postaya verdiğimiz günün teması ile uyumlu tebrik kartlarını hatırlatması açısından hemde ağız tadıyla bir yıl geçirme dileğini en güzel şekilde iletmesi nedeniyle ideal bir yılbaşı hediyesi kurabiyeden oluşan tebrik kartı...
2010 için tasarladığım diğer kurabiyeler bu hafta sizlerle buluşacak...

10 Aralık 2009 Perşembe

Pasta & Kurabiye Siparişi için Pasta Şehri...





Yine sevgili GeCe tarafından tasarlanan kartvizit ve etiketler...
Hiç müdahale etmedim tamamiyle ona bıraktım, yaratıcılığı sonsuz...
Teşekkürler canım

9 Aralık 2009 Çarşamba

Doğumgünü Kurabiyeleri...Süslü kurabiyeler





7 Aralık 2009 Pazartesi

Düğün kurabiyeleri...

Aslında bunlar düğün kurabiyesi olarak yapılmadı. Arkadaşımın doğumgünü için yaptığım kurabiye sepetinin içindeydiler. Ama düğün kurabiyesi olarak alternatif olur diye yayınlıyorum.
Vanilyalı tereyağ bazlı kurabiyeler ve fındıklı ev yapımı şeker hamuru ...

4 Aralık 2009 Cuma

Meyveli Yaş Pasta... Kolay Pasta Süsleme Tekniği


Bayram da babamın "bana pasta yapmıyorsun"  ısrarlarına daha fazla dayanamayıp; babacığıma, en sevdiği tatlarda meyveli pasta hazırladım.
Ev için pasta yaparken genelde farklı pandispanya tarifleri kullanıp değişik lezzetler yakalamaya çalışıyorum. Bu pandispanya da onlardan biri oldu.
Uzun zamandır çok sayıda mail ve arkadaşlarımdan telefonlar alıyorum pasta yapımı ile ilgili açıklayıcı yazılar yazmam konusunda. Bu sefer elimde yapım aşaması fotoğrafları olmasa da detaylı anlatım ile bu basit pasta yapımını sizlerle paylaşacağım. Bu yazımı Pasta Süsleme Teknikleri ile yeni bir pastakolik etkinliğine evsahipliği yapan Düş bahçesine gönderiyorum. Ve kolay gelsin diyorum kendisine...

Pandispanyamızı yapmaya başlamadan önce malzemeleri hazırlayıp kalıbımızı yağlayalım. 20 cm' lik yuvarlak kalıpta 4 katlı bir pasta oldu bu pandispanyadan. Genelde standart pastaları 3 katlıdır. Ama ben pastaları yüksek çalışmayı tercih ediyorum. Özellikle de çap artıkça bu önemli hale geliyor. Mesela 30 cm lik bir kalıpla 3 katlı bir pasta yaptığımızda; üzerine figür ile şeker hamuru çalışsanız da pasta alçak gözüküyor. Alt katı 30 cm ve daha büyük çalıştığınızda pandispanyanızı 3 yerine 4 kata ayırmanızı tavsiye ederim. Gelelim pastamızın yapım aşamalarına...
Limonlu Pasta Keki 
Kopyalama daha doğrusu direkt tarif ve fotoğraf çalma ile ilgili problemlere çözüm bulamadığım için tarif kaldırılmıştır....



İlginize teşekkürler !!!



2 Aralık 2009 Çarşamba

Kedi Pasta... Bol Çikolatalı ve Antepfıstıklı pasta


Bayram bitti, tatilde tabi...
Bugün "kedili pasta" ile sizlerleyim. Yoğun çikolatalı pandispanya, bitter çikolatalı krema ve kavrulmuş antepfıstığı üçlüsünden oluştu yine.
Kedi şeklindeki pastanın hem gövdesini hemde başını pasta olarak tasarladım. 
Bayram nedeniyle yaptığım kurabiyeler ve tuzluların fotoğraflarını çekemedim ama babam için yaptığım meyveli pastanın fotoğrafını btimeden çekmeyi başardım. Bir sonraki yazımda meyveli pasta ve pasta yapım detaylarını paylaşacağım.
Sevgilerimle

 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design