10 Mart 2011 Perşembe

Çocuklar için Hayvan şekilli kurabiyeler

Nerden başlasam acaba. "Blogspotlara erişimin engellenmesi" başımıza kaçıncı gelişi bu...
2-3 yılda bir çeşitli nedenlerle yasaklanıyor. Ben eski bir blogger olarak hala blogspotta devam etmeye kararlıydım aslında tüm caydırıcı nedenlere rağmen. Site haline getirirsem sanki büyü bozulacakmış gibi hobilikten çıkacakmış gibi. Eminim öyle değildir ama bu benim hissettiklerim. Şimdi ne yapacağıma halen net bir karar vermedim ama bloğuma birşeyler yazma ve paylaşma arzumdan uzaklaştırdı beni biraz...
Kurabiyelerimi anlatayım şimdi ; bu kurabiyeler istanbul yolcusuydu. Yine anaokulundaki bir kutlama için tasarlandı. Bayağı maceralı bir tasarım sürecinden sonra çocuklara ulaştı neyseki. Bu sefer daha önce yaptığım hayvanlı kurabiyeler1 vehayvan şekilli kurabiyelerden farklı tasarımlar da yaptım. Timsah, domuz, zürafa gibi...

  Geçtiğimiz hafta başı 2 günlüğüne Bursaya geldim. Ve hala buradayım...Dönemedim kar nedeniyle mahsur kaldım. Hergün otobüsler ertelendi. Yarın için sanırım sorun yok umarım ben ve kızlarım döneriz fazlaca sefil olmadan yollarda. Tabi bu arada çok önceden söz verdiğim hafta sonu için yetişmesi gereken bir siparişim vardı. Onuda iptal etmek zorunda kaldım dönüş belli olmayınca...Tabi ben buraya iki günlüğüne gelince ve gelmeden önce sıcacık bir ülkeden dönünce halihazırdaki bavulumla gelmiş oldum. Üzerimde t-shirt, deri montum , kotum ve spor ayakkabılarımla geldim kızlarımda aynı durumda sayılırdı sadece yedekleri çoktu.
kar , tipi bugün alelacele çıkıp sırılsıklam olup kar botları, atkı vs aldım. Gerçekten macera dolu bir hafta oldu. Ama çok dinlendim istemeden de olsa.

Ve son olarak da bir duyuru yapayım. BU TARİH İTİBARİ İLE MAYIS ORTASINA DEK SİPARİŞ ALIMI DURDURULMUŞTUR...YİNE BU TARİHLER ARASINDA BELİRLENMİŞ BİR KURS PROGRAMI YOKTUR.
 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design