24 Nisan 2013 Çarşamba

Butik Lollipop Çikolata-Naz





Bir önceki yazımda Naz'ın pasta ve cupcakelerini paylaşmıştım. Bunlar da doğum günü için hazırladığım lollipop çikolatalar. Melekli, prenses şatosu ve tacı, lollipop, kalp şeklinde karışık modellerde ve tatlarda uygulandı.


15 Nisan 2013 Pazartesi

Barbie Pasta ve Cupcake' ler - Barbie Cake


Baharın gelişiyle birlikte yoğun bir seyahat dönemindeyim. Kongreler, toplantılar bir yandan tam gaz devam ederken ne yazık ki çok da fazla evime ve hobilerime vakit ayıramıyorum. Oysa ki neler vardı yapacağım 2013' de :))

Neysee Barbie temalı pastamız Naz' ın doğumgünü için hazırlandı. Nazın 2. doğumgününden beri her yaşına eşlik etmek benim için ayrı bir mutluluk kaynağı...
O yüzden de ne kadar yoğun olursam olayım Naz ve kardeşi Ada için ayıracak bir vaktim herzaman var. Sağolsun Gül hanım da doğumgünü organizasyonlarını benim uygun olduğum tarihlere kaydırıyor. Böylece her yıl büyük bir zevkle pastalarını hazırlayabiliyorum.

Bu seferde tema barbie oldu. Ve herşeyi bana bıraktı...Benim çok içime sindi...Umarım sizlerde beğenmişsinizdir. Beraberinde hazırladığım çikolatalar ise bir sonraki post'ta artık...
Ve benim bu haftam Antalyada kongrede geçecek. Size de sıcak ve az koşuşturmalı bir hafta diliyorum...
 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design