tag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post484376877422195496..comments2023-09-12T15:23:48.696+03:00Comments on Pasta Sehri: Menekşeli Nişan Pastası...PASTASEHRİhttp://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-21062370502059466792010-10-22T12:41:22.786+03:002010-10-22T12:41:22.786+03:00Oya hanım teşekkür ederim. Emeğime saygısızlık ola...Oya hanım teşekkür ederim. Emeğime saygısızlık olarak kesinlikle algılamıyorum. Zevklerin farklılığı ve tam olarak ne istendiğini çözememiş olmamdan kaynaklanan bir durum bu. Sonuçta Duygu hanım gayet normal bir şekilde ve rencide edici hiçbirşey eklemeden beğendiği ve beğenmediği yönleri söylemiş.PASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-47512203493879661352010-10-22T11:23:45.847+03:002010-10-22T11:23:45.847+03:00Funda Hanım,
gerçekten de pasta bloglarının çoğund...Funda Hanım,<br />gerçekten de pasta bloglarının çoğunda kendini öven insanları gördükten sonra bu yazınız karşısında sizi çok takdir ettim.<br />bence pasta mükemmel görünüyor.çiçeklerin küçük olması çok daha şık.çiçekleri nasıl yaptığınızı ayrıntılı anlatmanız sipariş veren hanım için umarım anlaşılmıştır.yani saatlerinizi nasıl harcadığınızı hatta sabahladığınızı nasıl bir emek sarfettiğinizi umarım anlamıştır.maalesef böyle üzücü durumlar zaman zaman yaşanabiliyor.lütfen güzel pastalarınızdan yapmaya devam ediniz.emeğinize saygı duyan insanlarla karşılaşmanız dileğiyle...OYAhttps://www.blogger.com/profile/09397244388844251484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-9807597323243608292010-10-22T08:51:07.015+03:002010-10-22T08:51:07.015+03:00Ümmü Abdullah; teşekkürler. Keşke büyük yapsaydım ...Ümmü Abdullah; teşekkürler. Keşke büyük yapsaydım zatenPASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-28299960541084309222010-10-22T08:49:58.286+03:002010-10-22T08:49:58.286+03:00Nuralp hanım çok teşekkürler
Serap hanım teşekkür...Nuralp hanım çok teşekkürler<br /><br />Serap hanım teşekkürler<br /><br />Gonca çok teşekkür ediyorum iltifatların için. Öyle bir zaman ki ne kadar katkısız yemeye çalışırsak çalışalım bulaşıyoruz bir yerlerden en azından farkına varabildiklerimizi azaltalım. <br /><br />Zehra G. çok teşekkür ediyorum görüşlerini paylaştığın için. Zemin zaten ayrı bir sorun oldu. konuşmadığımız için düşünemedim standart altlık kullandım güzinin de dediği gibi seçenekler çok az burda strafor bulmak bile dert ama büyük pastalar için mutlaka yapıyorum zor olsada.PASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-31677587761447202652010-10-22T08:44:20.243+03:002010-10-22T08:44:20.243+03:00Hanife hanım; çok teşekkür ediyorum. ben de beğend...Hanife hanım; çok teşekkür ediyorum. ben de beğendim bu şeklini bana bu şekli daha iyi olur gibi geldi. Ama müşteri beğenileri öncelikli. bu pasta Duygu hanımın nişan pastasıydı keşke tam gönlüne göre olabilseydi.PASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-75538544943916309812010-10-22T08:42:40.565+03:002010-10-22T08:42:40.565+03:00Güzinciğimm ahhh biliyorsun yıllarca aynı şeyleri ...Güzinciğimm ahhh biliyorsun yıllarca aynı şeyleri konuştuk hep başkentte bir kutu bir sepet bulamıyorsun. yok işte...İstnbula gidince aldığımız 3-5 kutu sepet vs. nereye kadar ki taşıma suyuyla değirmen dönmüyor. ve Strafor kesmek cidden zor. Kurdela bile dert zaten. istanbula gidelim gel : ))PASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-44222356589918623832010-10-22T08:40:36.070+03:002010-10-22T08:40:36.070+03:00Pastaneden; isminiz İzgün tekin sanırım merhabalar...Pastaneden; isminiz İzgün tekin sanırım merhabalar.. Çok teşekkürler yorumlarınız için. Bende aynı kanıdayım bu iş zevk işi, sabır işi ve severek yapılacak birşey. o nedenle eleştirilerde bu işin parçası elbette gelişimimde ...PASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-63166470992538765642010-10-22T08:36:15.899+03:002010-10-22T08:36:15.899+03:00Zehracığım evet aynen bunu ifade edebilmek için ya...Zehracığım evet aynen bunu ifade edebilmek için yayınladım aslında.Bu pasta benim değil başkasının onun zevkine uygun olmalı ama bunu yapamadığım için üzücü .. teşekkürler Zehracığımm<br /><br />Lupinin annesi çok teşekkür ederimPASTASEHRİhttps://www.blogger.com/profile/14432188439530158917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-60088238807171965362010-10-21T00:07:46.939+03:002010-10-21T00:07:46.939+03:00ellerine sağlk arkadaşım. tabii renkler ve zevkler...ellerine sağlk arkadaşım. tabii renkler ve zevkler farklı olabilir ama bu kadar pastaya bu küçük menekşeler çok yakışmış. belki daha büyük olsaydı daha mı güzel olurdu acaba ;) ben de funda hanımı tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum...Atike Momini Ziyahttps://www.blogger.com/profile/00067414011161727559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-87132236738006493852010-10-20T21:50:43.905+03:002010-10-20T21:50:43.905+03:00Çok güzel anlatmışsınız pastayı yaparken ki dşünce...Çok güzel anlatmışsınız pastayı yaparken ki dşüncelerinizi..<br />bence bu şekli güzel olmuş daha az ve dağınık nasıl dururdu bilemiyorum? ama böyle zarih bir eğimle akışı hareketlilik katmış pastaya..<br />zemin evet belki beyaz olsa daha hoş olurdu ama bende zemini yorumdan sonra farkettim.Öncesinde dikkatimi çekmemiş.<br />Elinize sağlık<br />sevgilerZehra Gürgenhttps://www.blogger.com/profile/00558591117549507812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-43849622576419308302010-10-20T20:31:19.411+03:002010-10-20T20:31:19.411+03:00Herkesin kendini son zamanlarda fazlasıyla methet...Herkesin kendini son zamanlarda fazlasıyla methettiği butik pastacılık camiasında açık açık bu maili yazman ne kadar güzel.<br />Seni çok takdir ediyorum.Hem doktor hem de pastacısın.Üstelik ev yapımı şeker hamurunuda yapıyorsun.<br />Eh aslında hepimizin sloganı katkısız pastalar ama kaçımız uyuyor bunu sorgulamak lazım değil mi? <br />Ellerine,emeğine sağlık hepsi çok güzel.boncuk mutfaktahttps://www.blogger.com/profile/01884141963108261226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-65651555363119166762010-10-20T19:31:01.546+03:002010-10-20T19:31:01.546+03:00Cok zarif cok $ik cok sade ve sevdigim renk..Eline...Cok zarif cok $ik cok sade ve sevdigim renk..Eline gözüne saglik.Sevgiler<br />Serapbir dilim bir tutamhttps://www.blogger.com/profile/00483759938396556092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-23750782209925477712010-10-20T18:44:32.537+03:002010-10-20T18:44:32.537+03:00Ellerinize sağlık... Çok hoş olmuş bayıldım...Ellerinize sağlık... Çok hoş olmuş bayıldım...nuralphttps://www.blogger.com/profile/04370869692005185174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-31913709178692589722010-10-20T14:59:41.017+03:002010-10-20T14:59:41.017+03:00Yorum yazmak doğru olurmu diye çok düşündüm ama pa...Yorum yazmak doğru olurmu diye çok düşündüm ama paylaşılan bir yazı olduğu için yazmaya karar verdim,çiçeklerin çokluğu ve küçüklüğü tamamen kişisel zevkleri içeriyor Duygu hanım beğenmemiş ama bu benim için yapılmış pasta olsaydı çiçekleri benim çok hoşuma giderdi bana göre zarif ve çok hoş bir pasta elinize ve emeğinize sağlıkhanifehttps://www.blogger.com/profile/02073472957076302793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-86396313929151198192010-10-20T14:37:48.986+03:002010-10-20T14:37:48.986+03:00Fundacım eline sağlık çok şık ve zarif bir pasta o...Fundacım eline sağlık çok şık ve zarif bir pasta olmuş. Ankarada oturmanın sorunları işte... Strafor varda kesen yok biz ise makinesiz düzgün kesemeyiz. İstanbuldan kargoyla getirtmek de epey pahalıya mal oluyor. Onun parasını da müşteri ödemek istemiyor. Başkentteyiz ama bu ambalaj konusunda İstanbulun yanına bile yaklaşamıyoruz. Kutu olsun kurdele olsun kağıt süsleme malz. vs...Eminönündeki tek mağazada olan şeyler bile burda yok. Bu konuda çok dertliyim yarama basılmış oldu:))karamelamhttps://www.blogger.com/profile/03299429314082765833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-71824694189523545202010-10-20T14:31:53.350+03:002010-10-20T14:31:53.350+03:00merhaba Funda ben pastaya ilk baktığımda renk uyum...merhaba Funda ben pastaya ilk baktığımda renk uyumunun olduğu,özenli ve şık bir pasta gördüm<br />eline,emeğine sağlık<br />bence eleştiriler seni daha da ileriye götürecektir,herkes kolay kolay eleştiri yayınlamaz bunun içinde bravo sana<br />başarılarının devamını diliyorumNehir Butik Pastahttps://www.blogger.com/profile/01437764103806695502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-69047709585725634582010-10-20T14:31:46.558+03:002010-10-20T14:31:46.558+03:00bence muhteşem görünüyor, ellerinize sağlıkbence muhteşem görünüyor, ellerinize sağlıkfatoşhttps://www.blogger.com/profile/04220362454282695583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3623169020789518789.post-40865931536994699422010-10-20T14:08:15.054+03:002010-10-20T14:08:15.054+03:00Fundacigim merhaba....iste bu da bu isin en zor ta...Fundacigim merhaba....iste bu da bu isin en zor tarafi. Karsi tarafin arzu ve isteklerine uygun birseyler üretebilmek...ama sonucta bu da sana bir tecrübe olmustur ki bir sonraki siparisinde daha ayrintili bilgi almak adina...ben cok begendim, ellerine saglik, sevgilerimle<br /><br />zehraEyahttps://www.blogger.com/profile/09343720137846884428noreply@blogger.com