28 Ağustos 2010 Cumartesi

Tek Günlük Pastacılık Kursu

Çooook eğlendik : ))) Yaz dönemi pasta kursumuzun özeti bu...
Gerçekten şanslıyım her kursiyerim birbirinden keyifli insanlar, yeni insanlar tanıyıp yeni dostluklar kurdum kurslar sayesinde. Ve hep diyorum hep yanlarındayım, tek günlük kursumuz sonrasıda ne zaman isterlerse her konuda destek oluyorum seve seve..
Bu seferki kursiyerlerimiz Gül hanım, Zuzunun kurabiyeleri bloğunun sahibesi Zuhal hanım, Handan hanım ve 16 yaşında olmasına rağmen pastacılığa çok hevesli olan sevgili Araldı.
Çok çalıştılar, föyler ezberlendi , notlar tutuldu...Elbette çok yoruldular bir günlük yoğun bir kurs yaklaşık 8-9 saat süren hemde. Ama neşelerinden hiçbirşey kaybetmediler kurs sonuna dek.
Şeker hamurlarını yoğurup; renklere, modele karar verdiler. Ve herbiri pastalarını yapıp evlerine götürdüler.
Bir kursumuz daha bitti. Sonbahar dönemi kurs kayıtları için bana ulaşın
Funda Türker tel:05052255065

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Gece bahçesi pastası modellemeleri

9 ağustosta kadar tatilim devam ediyor. Sipariş için arayanlardan  özür diliyorum ve tekrar belirtiyorum 9 ağustos öncesi sipariş kabul etmem maalesef mümkün değil.
Yaz boyu iş yoğunluğu ve seyahatlarım nedeniyle yapamadığım biriken fotoları düzenlemek bu tatilde içimi rahatlatan en önemli şey oldu. Xe arada unuttuğum gecebahçesi modellemelerini de bulmuş oldum. 
Daha önce yaptığım Gece bahçesi pastasına istinaden sadece modellemeler istendi. Birebir aynısı olması ve ek olarak uppsy daisy de talep edildi. Yine mayıs ayında yapıldı ve teslim edildi.

Biriken kurs görüntüleri bir sonraki yazım olacak.
Mutlu haftalar
 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design