28 Ağustos 2010 Cumartesi

Tek Günlük Pastacılık Kursu

Çooook eğlendik : ))) Yaz dönemi pasta kursumuzun özeti bu...
Gerçekten şanslıyım her kursiyerim birbirinden keyifli insanlar, yeni insanlar tanıyıp yeni dostluklar kurdum kurslar sayesinde. Ve hep diyorum hep yanlarındayım, tek günlük kursumuz sonrasıda ne zaman isterlerse her konuda destek oluyorum seve seve..
Bu seferki kursiyerlerimiz Gül hanım, Zuzunun kurabiyeleri bloğunun sahibesi Zuhal hanım, Handan hanım ve 16 yaşında olmasına rağmen pastacılığa çok hevesli olan sevgili Araldı.
Çok çalıştılar, föyler ezberlendi , notlar tutuldu...Elbette çok yoruldular bir günlük yoğun bir kurs yaklaşık 8-9 saat süren hemde. Ama neşelerinden hiçbirşey kaybetmediler kurs sonuna dek.
Şeker hamurlarını yoğurup; renklere, modele karar verdiler. Ve herbiri pastalarını yapıp evlerine götürdüler.
Bir kursumuz daha bitti. Sonbahar dönemi kurs kayıtları için bana ulaşın
Funda Türker tel:05052255065

4 yorum:

ZUHAL dedi ki...

Merhabaa Funda hanım.Sıra anca geldi sanırım bizim görüntülere.O günleri hatırladım.Çok keyifliydi gerçekten.Kendinizi özletmeyin.Sevgiyke kalın.

ZUHAL dedi ki...

Merhabaa Funda hanım.Sıra anca geldi sanırım bizim görüntülere.O günleri hatırladım.Çok keyifliydi gerçekten.Kendinizi özletmeyin.Sevgiyke kalın.

tuba dedi ki...

merhabalar bende bu tür pasta yapımının nasıl olduğunu çok merak ediyorum bir dahaki kursunuzda bana tubarguc@mynet.com dan ulaşırsanız sevinirim bazen promoskop ve şehir fırsatı gibi sitelerden yapılan indirimli dönemlerde bilgilendiriseniz sevinirm bu arada ben ankara da oturuyorum eğer ancak ankarada iseniz gelebilirim iyi geceler

Adsız dedi ki...

merhaba,telefonla ulaşmaya öalışıyorum ama kapalı.bende katılmak istiyorum bu kurslara acill olarak çünkü seviyorum pastalarla uğraşmayı.yeni kurs bilgilerini verirseniz sevinirim.nurcan

 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design