24 Ekim 2010 Pazar

Arabalar ve Ayıcıklar 3 yaş Kurabiyeleri

Hemen hemen bu yaş grubu tüm erkek çocukların favorisi olan Şimşek Mc Queen Kayranın da 3. yaş doğumgünü parti teması idi.
Annesi Zeynep hanım ile detayları belirledik. Şimşek mc queen pastası, kurabiyeleri ve cupcakelerden oluştu hazırladıklarım. Yazın son demlerinin yaşandığı günlerde bahçede yapılacak bir kutlama planlamıştı Zeynep hanım ve her bir detayı incelikle belirlemişti. Bana sadece uygulama kalmış oldu.

Partide kız çocuklarıda olacağı için kurabiyeleri yarı yarıya ayıcıklı yaptık. Farklılık olsun diye kurabiyelerin renkleriyle oynayarak tabanı soft sarı ve aralara güneş sarısı tonunda yaptım. Ayiciklarida genel renklere uyumlu pastel tonlarda çalistim.
Pasta ve cupcakeleri hafta icinde yayinlayacagim/
mutlu pazartesiler...

5 yorum:

ZUHAL dedi ki...

Funda hanım çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

ZUHAL dedi ki...

Funda hanım çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

fatoş dedi ki...

nasıl bir emektir. vay be demek istiyorum :)

Özlem dedi ki...

Elinize sağlık

zeynepCE dedi ki...

Funda hanım iyi akşamlar . Aslında bir sene nasıl da çabuk gecmis... Ben yeni bir yas gunu planlarına baslmisken gecen seneki emekleriniz için daha teşekkür bile edemediğimi hatırladım. Neler yapabileceğimizi düşünürken gecen seneki emeklerinizi görünce gecmise gittim. Hepsi çok ama çok güzeldi. Kurabiyelerizi tekstil hala saklayan minik cimcimemiz bile var . İki ay sonra görüşmek üzere... Selamlar.
Kayra'nin annesi,,,,,,,

 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design