5 Nisan 2010 Pazartesi

Erkek Çocuk doğumgünü kurabiyeleri ( teddy bears cookies )



Bu haftayı tamamlayıp yeni bir haftaya başlarken geçen haftalarda hazırladığım 2. yaş doğumgünü kurabiye tasarımı ile rengarenk bir şekilde canlı bir pazartesiye başlamak istedim.
İlknur hanım oğlu Keremin 2. yaş günü için bana İstanbuldan ulaştı ve daha önce birçok kez hazırladığım ayıcıklı kurabiyelerden istedi.  Erkek çocuğa uygun olsun dediği için bende tüm ayıcıkları erkek ayıcık şeklinde tasarladım. Aslında her tasarımın bir öncekinden farklı olmasını tercih etsem de söz konusu bu sevimli ayıcıklar olunca birebir çalışmak ve kıyafetleri üzerinde oynamak daha zevkli geliyor. Bu sefer ayıcık kurabiye ailesi sadece erkek ayıcıklardan oluştu. Ve erkek çocuklarında çok sevdiğim canlı renklerden kıyafetler giydiler. Turkuaz , koyu yeşil, turuncu ve sarı renkleri kombinleyerek hazırladım.

Hepsini tek tek poşetleyerek İstanbula gönderdim. Bu hafta sonuda ayıcıklarla geçti : )) Ayıcıklı bebek kurabiyeleri ve ayıcıklı bir pasta hazırladım. Şimdi dağılan mutfağım, yığılan tariflerim ve yapmayı planladığım modellemelerle geçecek bir hafta beni bekliyor.
Mutlu haftalar herkese...

2 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Fundacığım çok cici olmuşlar bayıldddımmmmmm. Ellerine emeğine sağlık tatlım.

Sevgiler,
Evren

pelince dedi ki...

Fundacım ne kadar muntazam olmuş,bayıldım.. kusursuz resmen...
emeklerine sağlık..

sevgiler yolluyorum...

 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design