13 Ekim 2010 Çarşamba

Ayıcıklı Pasta - 2. yaş Doğumgünü Pastası


Yine ayıcıklar ile geldim. Pasta şehrinin en çok talep edilen pastalarından olan ayıcık pastalarına bir yenisini daha eklemiş olduk. Daha önceki ayıcıklı pastalar hep büyük boyuttaydı. 50-60 kişilik olarak tasarlamıştım. Bu sefer 10 kişilik bir pastaya aynı tasarımı uyguladım ayıcıkların boyutlarını bilerek sabit tutttum ki modellemeler daha çok göz doldursun istedim.
Ayıcık pastasındaki tüm figürler ayıcıklar,ufak pasta vs el yapımıdır. kalıp vs. kullanılmamıştır. Bunu özellikle belirtiyorum. Çünkü kalıpla yapıp yapmadığımı soranlar mevcut. Harfler dışında kesinlikle kalıp kullanılmamıştır.



Güvem hanım kızı Özgü Hümanın özellikle sevdiği bir karakteride eklememi istedi ve bana fotoğrafını gönderdi. Luli de pastamızın kenarında yer aldı. Yanda bana gönderilen fotoğrafı görüyorsunuz.
Özgü Hümanın 2. yaşını kutluyorum. upuzun, sağlık ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum.


Daha önceki ayıcık pastalarına göz atmak isterseniz


Not: 16 ekim pastacılık kursu kayıtlarımız dolmuştur. Bilgilerinize ...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Funda Hanım,
Özgü'nün pastasını görünce nekadar mutlu olduğunu anlatamam. Özellikle de Luli'yi görünce çok şaşırdı ve sevindi. Yemeğe kıyamadığımız için Luli'yi hala dolapta saklıyoruz :)) Herkesin beğeni ve takdirini kazanan pastanız için tekrar çok teşekkür ederim. 3. yaş günü pastamızda görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın.

Güvem GÜMÜŞ AKAY

PASTASEHRİ dedi ki...

Güvem hanım çok teşekkür ederim iltifatlarınız için. Özellikle Özgü Hüma' nın beğenmesi çok önemliydi.
Sevgilerimle

 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design