15 Haziran 2010 Salı

Baby Shower Kurabiyeleri- Hoşgeldin Bebek Arda


Akşama yolculuk vakti...Gitmeyi çok istediğimiz yerlerden biri olan Çin' e yolculuğumuz için uçağımızın kalkmasına saatler var.
Gitmeden önce daha önce bir çok kez özel günlerinde pasta ve kurabiye siparişlerini hazırladığım Kadriye hanım için yaptığım baby shower kurabiyelerini yayınlamak istedim. Kadriye hanım kuzeninin bebeği için hediye olarak hazırlattı bu kurabiyeleri. Daha öncekilerinde olduğu gibi tasarımı, renkleri herşeyi bana bıraktı. Hatta herzamanki nezaketiyle denemek istediğiniz farklı kurabiyeler varsa onlarıda yapabilirsiniz dedi.

Sepet dahil tüm detayları çok kısa bir süre zarfında yetiştirdim Kadriye hanıma. Her nekadar yorulmayın en kolayı neyse onu yapın desede ben gönlümden geçen bebek sepetini bulamadığım için sepeti de kendim dizayn ettim. Kurabiyeleri hem klasik hemde farklı modellerden seçtim. Renk tonu olarak saks mavisi, taçık mavi, toprak rengi ve turuncu çalıştım.

Kadriye hanıma güveni için çok teşekkür ediyorum ve Arda bebek hoşgeldin aramıza...
Sağlık, mutluluk dolu upuzun bir ömrün olur inşallah...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

yerim o popoları çok şekerler...

bir dilim bir tutam dedi ki...

Iyi yolculuklar..Sag salim gidin sag salim gelin.

Gecen sene bende Cine gitmis ve hayran kalmistim.Büyük sehirlerde dolasirken insan kendini Amerikada bir sehirde saniyor..
(herci gecen ay New Yorkt da Chinatownda kendimi Cinde hissetmistim)
SEVGILER

Sevil Şahin dedi ki...

çok güzeller ellerine sağlık ..

ZUHAL dedi ki...

Çok şık olmuşlar Funda hanım.Ellerinize sağlık.İyi yolculuklar diliyorum size.

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

13 aguztosta kızım 2 yasını dolduruyor.Ramazan ayına denk geldıgı ıcın, temmuz son haftasında yapmak ıstıyorum partıyı.20 kişilik, caillou temalı pasta istiyorum.Kurabiyeler hedye mi oluyor =)
Fiyat bildirir misiniz

 
Pasta Şehri Blog Design By GeCe and Bella Design